Pentru disponibilitate si rezervari va rugam sa

To check availability and make a reservation please

Apasati aici Click here

Rezervarile online se pot face pentru sejururi de minim 4 nopti, pentru maxim 10 camere. Daca doriti o oferta personalizata sau alte informatii, va rugam sa

Online reservations can be made for minimum 4 nights and for maximum 10 rooms. For further information or for a personalised quote please

Apasati aici Click here

Oferta Black Friday

preturi incepand de la 165 lei/loc in camera dubla/zi, cazare cu Family All Inclusive*

 

*Oferta este valabila pentru sejururi de minim 5 nopti, in limita locurilor disponibile pentru rezervari efectuate si achitate integral in perioada 20 - 23 noiembrie 2020.

 

In plus, unul sau doi copii cu varsta sub 12 ani cazati in camera cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si masa.

 

Acces si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina Hotelului California;

2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja Copiilor sau pe plaja California pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului CoHotels, in conditiile rezervarii acestora exprimand optiunea de plaja pentru intreg sejurul (la consierge); La fiecare din cele doua sectoare de plaje, turistii beneficiaza de dj si echipe de animatori, care vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri si concursuri captivante;

La sejur de minim 5 nopti, turistii beneficiaza gratuit de spectacole la Teatrul de Vara Jupiter: saptamanal - un concert, o piesa de teatru si o piesa de teatru pentru copii (1 iulie - 31 august), 2 bilete/camera la Paradis Land – parc de aventura si  1 acces/familie in limita a 3h la Galaxy WaterPark Jupiter(1 iulie – 31 august);

Internet Wifi gratuit in camere si in spatiile comune;

 

Clubul Copiilor – TOTUL INCLUS pentru turistii Cohotels

 

             Casa cu Povesti – pe scena de sub cupola teatrului din parcul de distractii „Baby Land” vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de actori profesionisti.

             Centrul de Dans si Atitudine – cursurile de initiere in dans si expresie corporala vor fi integrate cu cursuri de Zumba pentru mamici si copii.

             Atelierul de Creatie – intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.

             Scoala de Teatru – pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.

             Plaja Copiilor – o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels este amenajata cu tobogane si jocuri gonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor si concursurilor pentru cei mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah.

             Babyland (16.30 –23.00 ) Unicul parc de distractii interactive pentru copii din Sudul litoralului. Aici vei gasi  instalate noile modele de tobogane, plase elastice, curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice si parada personajelor de poveste ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi din povestiriile cu pirati si indieni.

 

Pentru detalii sau rezervari, va rugam sa ne contactati la 0241.731.304 sau office@cohotels.ro.